26 Mart 2017 Pazar

Abant Otelleri: Abant Gölüne Sıfır Oteller

    Gidelim GörelimBoluAbant OtelleriGöl Kenarı

Abant otelleri, fiyatlar, sunulan imkanlar ve ulaşım... Abant'a konaklama amacıyla gideceklere fikir vermesi amacıyla Abant Gölü'nün hemen yanı başında, Abant Gölü manzaralı, göle sıfır konumdaki Abant otellerini inceledik.

Abant Otelleri - Göl Manzaralı
Abant Otelleri - Göl Kenarı

Abant otelleri, göle olan uzaklığı dikkate alındığında iki gruba ayrılabilir: Hemen göle sıfır konumdaki göl manzaralı oteller ve mesafesi 10-20 km arasında değişen otel, bungalov tarzı ev, pansiyon gibi tesisler.

Abant Gölü'ne sıfır Abant otelleri 3 tanedir: Abant Palace ve Büyük Abant Oteli 5 yıldızlı otellerdir. Abant Köşk otel ise, exclusive kategorisinde butik bir oteldir. Göl kenarındaki bu üç otelin de Abant manzarası doyumsuzdur. 

Abant Gölü manzaralı bu otellerin dışında, göle daha uzak mesafedeki diğer Abant otelleri arasında; Bolu Abant Dağ Evleri olarak da bilinen Abant Dere Otel (10 km), Abant Doğa Köşkü Otel (10 km), Abant Manzara Otel (10 km), Abant Kartal Yuvası Otel (12 km), Abant Bahçeli Köşk Otel (13 km), Abant Aden Boutique Hotel & Spa (13 km), Abant Lotus Otel (16 km), Abant Yeşil Ev Masal Evleri (19 km) ve Vonresort Abant (19 km) sayılabilir. Tamamı Bolu istikametinden Abant Gölü'ne giden Abant Yolu üzerinde yer alan bu tesisleri Abant Otelleri: Abant Gölüne Uzak Oteller yazımızda incelemiştik.

Abant otelleri hakkında bu genel bilgiyi verdikten sonra, yazımızda Abant Gölü manzaralı göl kenarı otelleri incelemeye başlayalım.


Göl Manzaralı Abant Otelleri:


Abant Büyük Otel
Büyük Abant Oteli

Abant Palace Otel
Abant Palace

Abant Köşk Otel
Abant Köşk

Seçeceğiniz tesisin beklentilerinizi fazlasıyla karşılaması temennilerimizle...


Bolu Hava Durumu:


BOLU BOLU


Mudurnu Hava Durumu:


MUDURNU MUDURNU


İlginizi çekebilecek diğer yazılar:


Abant Otelleri: Göle Uzak
Abant Gölü: 4 Mevsim Sükûnet

2 yorum:

  1. Hayırlı olsun kardeşim.İnşallah bu güzel yerleri gezip görmeyi Rabbim nasip eder

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Malike Hanım. Önce niyet, sonra plan, mümkünse biraz bütçe. İnşallah tez zamanda nasip olsun gidip görmek, sizlere ve arzu eden herkese.

      Sil