8 Nisan 2017 Cumartesi

Abant Otelleri: Abant Lotus Otel

    Gidelim GörelimBoluAbant OtelleriGöle UzakAbant Lotus Otel

Abant Lotus Hotel
Abant Lotus Otel

Abant Lotus Otel, Abant Gölüne uzak oteller arasında, göle 16-19 km mesafedeki en uzak 3 tesisten göle en yakın olanıdır. Abant Yolu üzerinde Akçaalan köyü mevkiindeki Abant Lotus Otel; 4000 m² üzerine kurulu 27 odalı bir tesistir. Çam ormanlarının içinde ve derenin yanı başındaki Abant Lotus Otel, Abant Gölü'ne 16 km mesafededir.

Abant Lotus Hotel
Abant Lotus Otel
Abant Lotus Hotel
Abant Lotus Otel

Abant Lotus Otel'in Standart, Suit, Köşk Şömineli Jakuzili ve Deluxe olmak üzere dört tip odası vardır. Banyo kozmetikleri, saç kurutma makinesi, havlu, terlik, lcd tv, kablosuz internet, mini bar ve telefon tüm odalarda mevcuttur. Ayrıca; 17-25 m²'lik Standart odalarda koltuk ve merkezi klima; 45 m²'lik Suit odalarda manzara, büyük koltuklar, kitchenaid, fransız balkon ve merkezi klima; 35-58 m²'lik Köşk Şömineli ve Jakuzili manzaralı odalarda köşk binası, büyük koltuklar ve split klima; 25-30 m²'lik geniş kullanımlı ve manzaralı Deluxe odalarda ise koltuklar ve merkezi klima bulunmaktadır.

Abant Lotus Hotel
Standart Oda
Abant Lotus Hotel
Suit Oda

Abant Lotus Hotel
Köşk Şömineli Jakuzili Oda
Abant Lotus Hotel
Deluxe Oda

Alakart, açık ve kapalı restaurantlarında hizmet veren Abant Lotus Otel'de serpme köy kahvaltısı ücretsizdir. Bunun yanı sıra özel marine edilmiş bonfile, köy ekmeği ve tereyağı ile hazırlanan Lotus Kebabı, levrek balık buğulama ve Bolu'ya özgü tahinli kabak tatlısı beğeninize sunulmaktadır.

Abant Lotus Hotel
Restaurant
Abant Lotus Hotel
Restaurant

Abant Lotus Otelmini spa merkezindeki kişisel bakım ve masaj odalarında, anti-stresten selülite, lokal ağrılardan cilt sorunlarına kadar her türlü sorunu kişiye özel hazırlanan programlar ile çözerek, sağlık ve güzellik vaat emektedir. Tesiste spa ve masaj ücretli, hamam ve suna ücretsizdir.



Abant Lotus Otel Fiyatları


Bir aile işletmesi olan Abant Lotus Otel'in fiyatlarıiki yetişkin kalması durumunda kişi başı ve oda kahvaltı olmak üzere; Cuma Cumartesi 235 TL, diğer günler 180 TL civarından başlamaktadır.

Fiyatlar, Şubat 2019 döneminde, tesisin anlaşmalı olduğu tur operatöründen alınmıştır ve fikir vermek amaçlıdır. Nihai fiyat için tesisle ya da tesisin anlaşmalı olduğu tur operatörüyle irtibata geçilmelidir.


Abant Lotus Otel İletişim ve Rezervasyon Bilgileri


AdresAbant Yolu 6.km Akçaalan Mevkii


Bolu Hava Durumu:


BOLU BOLU


Mudurnu Hava Durumu:


MUDURNU MUDURNU



Abant Gölü'ne aynı mesafedeki diğer tesisler:

Vonresort Abant
Vonresort Abant (19 km)
Abant Yeşil Ev Masal Evleri
Abant Yeşil Ev Masal Evleri (19 km)


İlginizi çekebilecek diğer yazılar:

Abant Otelleri: Göle Sıfır
Abant Otelleri: Göl Kenarı
Abant Gölü: Dört Mevsim Sükûnet
Abant Gölü: 4 Mevsim Sükûnet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder