12 Nisan 2017 Çarşamba

Abant Otelleri: Büyük Abant Oteli

    Gidelim GörelimBoluAbant OtelleriGöl KenarıBüyük Abant Oteli

Abant Büyük Otel
Büyük Abant Oteli


Büyük Abant Oteli



Büyük Abant Oteli, Abant Gölü manzaralı 3 otelden biridir. Kongre, seminer, toplantı ve diğer organizasyonlara ev sahipliği yapabilen 170 odalı Büyük Abant Oteli, 5 yıldız kategorisinde bir oteldir.

Ankara'daki Plaza Hotel'i de işleten Altındağ İnşaat Grup'a ait Büyük Abant Oteli'nin Standart, Suit, Deluxe odalarının yanı sıra iki tane Kral Dairesi, bir tane de engelli misafirler için özel tasarlanmış Engelli Odası vardır. Büyük Abant Oteli'nin göl veya orman manzaralı tüm odalarında uydu yayınlı lcd tv, mini bar, merkezi ısıtma, kablosuz internet, emanet kasası, uluslararası direkt telefon ve saç kurutma makinesi imkanı vardır. 

Abant Büyük Otel
Standart Oda
Abant Büyük Otel
Suit Oda

Standart Oda: 16-24 m² büyüklüğündeki göl veya orman manzaralı odalarda tek kişilik iki ayrı yatak veya çift kişilik tek büyük yatak vardır.

Suit Oda: Yatak odası ve oturma odası olan, göl veya orman manzaralı, bazılarında jakuzi olan odalardır.

Abant Büyük Otel
Deluxe Oda
Abant Büyük Otel
Kral Dairesi

Deluxe Oda35-46 m² büyüklüğündeki göl veya orman manzaralı odaların bazılarında jakuzi de vardır.

Kral Dairesi: Yarı klasik dekore edilmiş; geniş, zarif ve zengin aksesuarlı; göl manzaralı ve jakuzili odalardır.

Abant Büyük Otel
Engelli Odası

Engelli OdasıEngelli misafirlerin ihtiyaçları dikkate alınarak özel tasarlanmıştır.

Abant Büyük Otel
Restaurant
Abant Büyük Otel
Lobi Bar

Büyük Abant Oteli iki restaurantla hizmet vermektedir. Açık büfe kahvaltının yanı sıra, akşam yemeğinde Türk ve Dünya Mutfaklarından özel lezzetlerin sunulduğu Nilüfer Restaurant 400 kişiliktir. Büyük Abant Oteli'nin bir diğer restaurantı, yine Türk Mutfağıyla uluslararası mutfakların çok özel tatlarda birleştirildiği Anatolia A'la Carte Restaurant'tır.

Büyük Abant Oteli'nin dört farklı barı vardır. Lobi Bar, Geyikli Bar, Göl Cafe Bar & Restaurant ve Deep Lake Disco.

Abant Büyük Otel
Geyikli Bar
Abant Büyük Otel
Deep Lake Disco

Geyikli Bar'da haftanın her akşamı Ut çalan müzisyen ile eşsiz bir müzik ziyafeti sunulmaktadır. Sabah 09:00 ile gece 02:00 arası her türlü sıcak, soğuk, alkollü ve alkolsüz içeceğinizi şömine karşısında yudumlayabilirsiniz.

Abant Büyük Otel
Göl Cafe Bar & Restaurant
Abant Büyük Otel
Göl Cafe Bar & Restaurant

Abant Gölü üzerindeki Göl Cafe Bar & Restaurant; barbekü, et mangal, sucuk ekmek; sıcak şarap partileri; zengin cafe mönüsü; bitki çayları ve nargile; Cuma ve Cumartesi günleri saat 21:30 dan itibaren Grup Firuze ile canlı müzik imkanları sunmaktadır. Her türlü yaş günü, nişan, düğün ve özel partiler için de hizmet verebilen tesis, uygun hava şartlarında 1000 kişilik açık hava organizasyonlarına ev sahipliği yapabilmektedir.

Abant Büyük Otel
Çocuk Oyun Alanı
Abant Büyük Otel
Oyun Salonu

Büyük Abant Oteli'nin Sağlık Kulübünde sauna, masaj, fitness center ve Fin Hamamı vardır. Ayrıca masa tenisi, tenis, futbol, bilardo, atari, langırt, air hokey, çocuk oyun alanı ve büyükler için oyun salonu olanakları da sunulmaktadır.

Büyük Abant Oteli'nde alışveriş merkezi, çamaşırhane, terzi, kuaför, doktor, fotoğrafçı, emanet kasası, döviz alım satım, araç kiralama, açık oto park, asansör ve 24 saat oda servisi gibi hizmetler de sunulmaktadır.

Ücretsiz HizmetlerKapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness, Türk Hamamı, sauna, buhar odası, tenis (raketler hariç), hemşire, oda ve ortak alanlarda kablosuz internet, sinema gösterimi, disco girişi, masa tenisi, mini club, odalarda emanet kasası, canlı müzik, otopark.

Abant Büyük Otel
Toplantı Salonu
Abant Büyük Otel
Toplantı Salonu

Aynı zamanda bir toplantı ve kongre merkezi olan Büyük Abant Oteli'nde büyüklükleri 45-700 m² arasında değişen, 32 kişiden 1000 kişiye kadar kapasiteye sahip 10 farklı konferans ve toplantı salonu vardır.


Büyük Abant Oteli Fiyatları


Büyük Abant Oteli fiyatları, yarım pansiyon ve iki yetişkin kalınması durumunda kişi başı günlük; Cumartesi 430 TL, diğer günler 295 TL civarından başlamaktadır.

Okulların yarıyıl tatiline denk gelen haftada (18 Ocak 2020 - 1 Şubat 2020) 405 TL, ikinci dönem ara tatiline denk gelen haftada (4-12 Nisan 2020) 430 TL'den başlamaktadır.

24 Nisan 2020 tarihinde başlayan Ramazan ayında fiyatların; Cumartesi 285 TL, diğer günler 195 TL civarından başlayacağını da belirtelim.

0-6 yaş 1 çocuğun, iki yetişkin yanında ücretsiz kalabildiğini belirtelim.

Fiyatlar, Ocak 2020 döneminde, tesisin anlaşmalı olduğu tur operatöründen alınmıştır ve fikir vermek amaçlıdır. Erken rezervasyon ya da diğer indirimleri kapsamadığından, nihai fiyat için tesisle ya da tesisin anlaşmalı olduğu tur operatörüyle irtibata geçilmelidir.

Tesis, Abant Tabiat Parkı sınırları içinde yer aldığından milli parka girişte (Ocak 2020 fiyatlarına göre); otomobil ve pickup için 18 TL, minibüs için 54 TL giriş ücreti ödemek gerekmektedir.



Büyük Abant Oteli Kampanyaları


Büyük Abant Oteli, tüm yıl boyunca geçerli Cumartesi hariç 4 gece kal 3 gece öde (Cumartesi hariç) kampanyasıyla dikkat çekmektedir. Bu kampanyanın Balayı Paketi ile birleştirilemeyeceğini hatırlatalım.


Büyük Abant Oteli Balayı Paketi


Abant balayı otelleri grubunda da sayabileceğimiz Büyük Abant Oteli, yeni evlenen çiftlere hoş sürprizlerle romantik ve özel bir balayı yaşatmayı vadetmektedir. Balayı paketi kapsamında aşağıdaki hizmetler sunulmaktadır:
  • Balayına özel oda süslemesi,
  • Yöresel çikolata ikramı,
  • İlk akşam odaya meyve servisi,
  • İkinci akşam odaya balayı pastası ikramı,
  • Restoranda rezerve edilmiş masada özel balayı mönüsü (1 kez),
  • Göl kenarı restoranda sucuk ekmek ve meşrubat ikramı (1 kez),
  • Her sabah odaya gazete servisi,


Büyük Abant Oteli Rezervasyon - İletişim


Adres: Abant Gölü
Tel: (374) 224 5033 - (533) 763 0900
ePosta: satis@buyukabantoteli.com.tr


Büyük Abant Oteli...


Şehrin gürültüsünün ardınızda kaldığı, çam kokuları arasında sessiz bir Abant yürüyüşü; canlı müzik ve muhteşem lezzetler eşliğinde romantik bir akşam yemeği ve daha fazlası...


Bolu Hava Durumu:


BOLU BOLU


Mudurnu Hava Durumu:


MUDURNU MUDURNU



Diğer Göl Kenarı Abant Otelleri:

Abant Köşk Otel
Abant Köşk
Abant Palace Otel
Abant Palace


Abant Otelleri:

Abant Otelleri - Abant Gölü Manzaralı
Abant Otelleri - Göl Kenarı
Abant Otelleri - Göle Uzak Oteller
Abant Otelleri - Göle Uzak


İlginizi çekebilecek diğer yazılar:

Abant Gölü
Abant Gölü: 4 Mevsim Sükûnet
Galata Kulesi
Galata Kulesi: İhtiyar Delikanlı

2 yorum:

  1. Çok mükemmel ellerine saplık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğeniniz, desteğiniz ve güzel yorumlarınız için teşekkürler Cemil Bey, sizler de sağolun.

      Sil