9 Nisan 2017 Pazar

Abant Otelleri: Vonresort Abant

    Gidelim GörelimBoluAbant OtelleriGöle UzakVonresort Abant

Vonresort Abant Hotel
Vonresort Abant Otel

Vonresort Abant Otel, Abant Gölüne uzak oteller arasında, göle 16-19 km mesafedeki en uzak 3 tesisten göle en uzak olanıdır. Abant Yolu üzerindeki otellerden olan Vonresort Abant Otel, Abant Gölü'ne 19 km mesafede, 120 odalı bir tesistir. Antalya Manavgat'taki Vonresort Hotels'in de sahibi olan, Ankara kökenli Ercan Şirketler Topluluğu'na bağlı bir oteldir.

Standart, Suit ve Family Suit olmak üzere üç farklı oda seçeneği olan Vonresort Abant Otel'de; banyo, tuvalet, teras, balkon, saç kurutma makinesi, ilave yatak, merkezi ısıtma sistemi, makyaj aynası, uydu tv ve ücretsiz kablosuz internetinin yanı sıra ücretli mini bar da vardır. Standart odalarda evcil hayvan kabul edilmezken, diğer odalarda extra ücret karşılığında kabul edilmektedir.

Vonresort Abant Hotel
Vonresort Abant Otel
Vonresort Abant Hotel
Vonresort Abant Otel

Vonresort Abant Otel ana restaurant, alakart restaurant ve bar ile müşterilerine hizmet vermektedir. Ayrıca tesisin bahçesinde barbekü imkanı da vardır.

Vonresort Abant Otel
Vonresort Abant Otel

Vonresort Abant Otel
Vonresort Abant Otel

Vonresort Abant Otel aynı zamanda profesyonel futbol takımları için sezon öncesi hazırlık ve sezon dönemi kamp hizmeti de sunmaktadır. 5 farklı ölçüde, doğal çimden oluşan futbol maç ve antrenman sahası; kros parkuru, şok havuzu, kondisyon merkezi, basketbol ve voleybol sahasının yanı sıra tenis kortu da vardır.

Vonresort Abant Otel
Vonresort Abant Otel


Vonresort Abant Fiyatları 


Vonresort Abant Otel'in fiyatları; iki yetişkin kalması durumunda kişi başı olmak üzere; oda kahvaltı Cumartesi 190 TL, diğer günler 135 TL, yarım pansiyon Cumartesi 205 TL, diğer günler 155 TL civarından başlamaktadır.

Fiyatlar, Şubat 2019 döneminde, tesisin anlaşmalı olduğu tur operatöründen alınmıştır ve fikir vermek amaçlıdır. Nihai fiyat için tesisle ya da tesisin anlaşmalı olduğu tur operatörüyle irtibata geçilmelidir.


Vonresort Abant Otel İletişim ve Rezervasyon Bilgileri


AdresAbant Yolu 3.km


Bolu Hava Durumu:


BOLU BOLU


Mudurnu Hava Durumu:


MUDURNU MUDURNU



Abant Gölü'ne benzer mesafedeki diğer tesisler:

Abant Lotus Hotel
Abant Lotus Otel (16 km)
Abant Yeşil Ev Masal Evleri
Abant Yeşil Ev Masal Evleri (19 km)


İlginizi çekebilecek diğer yazılar:

Abant Otelleri: Göle Sıfır
Abant Otelleri: Göl Kenarı
Abant Gölü: Dört Mevsim Sükûnet
Abant Gölü: Dört Mevsim Sükûnet

2 yorum:

  1. gerçekten harika yerler, teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim @demirköylü. Evet, insan bir fırsatını bulup gidip görmeli bu güzellikleri.

      Sil